Onze missie en wat we doen

De energietransitie vereist dat we allemaal werken aan de doelstelling van koolstofneutraliteit. Shaping together a bright energy future. Als purpose-gedreven bedrijf staan we volledig achter de klimaatdoelstellingen van het akkoord van Parijs en de Europese Green Deal, en we zetten ons in om tegen 2050 een 100% koolstofneutraal energiesysteem mogelijk te maken. Menselijk vernuft, ondernemerschap en teamwerk zullen ons daar brengen. Deze kwaliteiten liggen aan de basis van ons succes vandaag en geven ons vertrouwen in de toekomst.

Over ons

Het is onze ambitie om de essentiële infrastructuurpartner te zijn om de energietransitie te versnellen
Pascal De Buck
Gedelegeerd bestuurder en CEO Fluxys Group

 

Onze strategie voor een schone energietoekomst

Versterken

 Bijdragen tot een duurzame en betrouwbare energiebevoorrading

     

Verbreden

 Infrastructuur voor verschillende molecules ontwikkelen, uitbreiden en exploiteren

 

Verbinden

 Waardeketens voor koolstofarme energie creëren via partnerschappen


   Lees meer

Internationale energieinfrastructuurgroep

We zijn een volledig onafhankelijke energieinfrastructuurgroep met hoofdkantoor in België en 1.300 personeelsleden actief in gasvervoer en -opslag en terminalling van vloeibaar aardgas. We opereren in Europa en ontwikkelen activiteiten in Zuid-Amerika. Waar de markt klaar is om de stap te zetten, zijn we als gasinfrastructuurbedrijf eveneens klaar voor de omschakeling.

Onze bedrijven

Nieuws en persberichten

Jobs
Bij Fluxys vind je jobs in de energiesector. We zetten energie in beweging: vandaag met aardgas in onze infrastructuur, en voor de toekomst innoveren we met groen gas en nieuwe gastechnologieën.
  • Fluxys