Directe toegang tot de algemene voorwaarden

Klanten

 Vervoersdiensten

Via het Fluxys Belgium entry/exit vervoersmodel komt aardgas enerzijds het net van Fluxys Belgium binnen via een interconnectiepunt en kan het anderzijds het vervoersnet via een ander interconnectiepunt verlaten, door een Belgische eindklant via een afnamepunt worden verbruikt of via een handelspunt worden verhandeld.

> Meer weten

De tarieven voor de vervoersdiensten zijn meerjaren tarieven voor de periode 2012-2015 en werden goedgekeurd door de CREG op 13 september 2012. > Meer weten

Opslag diensten

Fluxys Belgium werkte voor de opslagdiensten vanaf het opslagjaar 2012-2013 een nieuw standaard opslagcontract, een nieuw toegangsreglement voor oplsag en een nieuw programma voor opslag uit. Het programma voor opslag beschrijft de gereguleerde opslagdiensten van Fluxys Belgium.

> Meer weten

De meerjaren tarieven voor opslagdiensten voor de periode 2012-2015 zijn goedgekeurd door de CREG op 13 September 2012. > Meer weten

 LNG diensten

Het Indicatieve Terminallingprogramma beschrijft alle gereguleerde terminallingdiensten van Fluxys LNG. Het programma geeft een overzicht van de beschikbare diensten en de nieuwe diensten die Fluxys LNG zal ontwikkelen. Fluxys LNG werkt het document jaarlijks bij en de updates hebben betrekking op de twee volgende jaren.

> Meer weten

De tarieven voor LNG-terminallingdiensten zijn meerjarentarieven voor de periode 2007-2027 en werden door de CREG goedgekeurd op 30 september 2004.    > Meer weten

Vervoers- en Opslagdiensten

Huberte Bettonville
Tel.: +32 2 282 77 77
Fax: +32 2 282 02 50
E-mail: info.transport@fluxys.com

LNG terminalling diensten

Hany Aouad
Tel.: +32 2 282 77 77
Fax : +32 2 282 78 69
E-mail: info.lng@fluxys.com

Operational data and booking system

Het webplatform gasdata.fluxys.com is een geïntegreerd webplatform voor publieke gegevens en privégegevens, waaronder het elektronisch boeken van vervoersdiensten

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.