Opslagdiensten in de ondergrondse opslag in Loenhout

Opslag: een flexibele bron van aardgas


Fluxys Belgium biedt capaciteit in de ondergrondse opslagsite in Loenhout aan zodat klanten aardgas kunnen opslaan. Op die manier kunnen ze een beroep doen op een flexibele bron van aardgas en beschikken ze over een buffer voor de continuïteit van de bevoorrading van eindverbruikers.
 
Momenteel zijn vijf klanten actief in Loenhout, waar het hoogcalorisch aardgas in buffer wordt gehouden in watervoerende lagen. Het nuttige opslagvolume in Loenhout is 700 miljoen m³ aardgas.

1 CONTACT > Contact
2 DIENSTEN EN EIGENSCHAPPEN Technische eigenschappen
> Producten en diensten
3 HOE GEBRUIKER WORDEN? > Gebruiker worden
> Contractuele informatie
> TSO informatie
4 CAPACITEITEN > Primaire capaciteiten
> Secundaire markt
5 TARIEVEN

> Overzicht tarieven
> Tarief berekening

6 JURIDISCHE
DOCUMENTATIE
Opslag Code
> Regulatie / Juridische documenten
7 OPERATIONELE DATA > Onderhoudswerken
> Operationele data
8 VARIA > Projecten

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.