Laaddiensten voor LNG-tankwagens

Tarieven & Contractueel kader 

Tarieflijst voor het gebruik van de LNG-terminal in Zeebrugge    pdf

Gelieve onderstaand de contractuele documenten terug te vinden voor LNG Truck Loading in Zeebrugge, die op 14 december 2017 door de CREG zijn goedgekeurd. 

LNG overeenkomst voor het laden van LNG trucks in de Zeebrugge LNG Terminal  pdf
 
LNG Toegangsreglement voor het laden van LNG Trucks  pdf

> LNG Terminalling Programma (niet-bindend)  pdf

> LNG Truck Approval Procedure

> LNG Truck Approval Checklist

Laadcapaciteit van 4.000 LNG-tankwagens per jaar

Vervoer over de weg van LNG is een bijzonder interessant alternatief voor de aardgasbevoorrading van industriële sites in Europa die niet via een leidingnet worden ontsloten. Fluxys LNG biedt de dienst aan om LNG-tankwagens te laden op de LNG-terminal in Zeebrugge, waar één van de opslagtanks is uitgerust met een laadstation. LNG-tankwagens moeten voorafgaandelijk via Goedkeuringsprocedure voor LNG-tankwagens worden gekeurd.

 

Ook inkoeling van LNG-tankwagens

Fluxys LNG biedt ook de dienst aan om vóór een laadoperatie LNG-tankwagens in te koelen.

 

Commerciële contacten

Hany Aouad
Tel.: + 32 2 282 77 77
Fax: + 32 2 282 78 69
E-mail: info.lng@fluxys.com

 

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.