Beschikbare terminallingcapaciteit

Beschikbare slots op de primaire en secundaire markt

Beschikbare aanmeervensters op de primaire markt

Afhankelijk van de planning van de aanmeervensters onder langetermijncontract kan Fluxys LNG aanmeervensters creëren en aan de planning toevoegen. Fluxys LNG biedt deze aanmeervensters aan het gereguleerde tarief aan op de primaire markt volgens het ‘first committed, first served’ principe.

 

Contact

Hany Aouad
Tel.: + 32 2 282 73 43
Fax: + 32 2 282 78 69
E-mail: info.lng@fluxys.com

Beschikbare aanmeervensters op de secundaire markt

In lijn met de regulering van de secundaire markt moeten primaire terminalgebruikers minstens 2 maanden vooraf laten weten welk aanmeervenster ze niet wensen te gebruiken. De aanmeervensters die beschikbaar zijn op de secundaire markt worden gecommercialiseerd door Fluxys aan het gereguleerde tarief of door een primaire terminalgebruiker aan een onderhandelde prijs. De verschillende diensten die vervat zijn in het aanmeervenster worden afzonderlijk aangeboden vanaf 20 dagen voor de aanvang door de systeemgebruiker en 10 dagen voor de aanvang door Fluxys. Het ‘first committed, first served’ principe is van toepassing.

 

Primaire markt


november 2018

Beschikbare slots : 0

december 2018

Beschikbare slots : 0

januari 2019

Beschikbare slots : 0

Secundaire markt


november 2018

Beschikbare slots : 0

december 2018

Beschikbare slots : 0

januari 2019

Beschikbare slots : 0

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.