Op de hoogte blijven via e-mail?

 Schrijf u hier in!

Openbare aanbesteding voor wettelijke auditor jaarrekeningen

2018-06-01
Fluxys Belgium lanceert een openbare aanbesteding voor de aanstelling van een wettelijke auditor van de jaarrekeningen en geconsolideerde jaarrekeningen van de groep Fluxys Belgium (Fluxys Belgium NV, Fluxys LNG NV en Flux Re NV) voor de jaren 2019, 2020 en 2021. De opdracht kan mogelijk worden uitgebreid naar de controle van de jaarrekeningen van Fluxys NV en zijn dochterondernemingen.
Kandidaten die meer info wensen, kunnen de documenten van de offerteaanvraag via onderstaande link raadplegen. Deelnemers moeten ten laatste op 15 juni om 12.00 uur hun aanvraag indienen.

> Naar de documenten van de openbare aanbesteding


Terug naar overzicht

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.