Op de hoogte blijven via e-mail?

 Schrijf u hier in!

Onderschrijvingsvenster voor LNG-overslagdiensten geopend

2017-12-22
Van 20 december 2017 tot en met 31 januari 2018 kunnen geïnteresseerde partijen aanmeerrechten vastleggen voor overslag van LNG van schip naar schip in Zeebrugge vanaf 1 april tot en met 31 december 2018.

 

Het onderschrijvingsvenster vormt het startschot voor overslagdiensten op de LNG-terminal in Zeebrugge: het aangeboden pakket diensten maakt het mogelijk om LNG rechtstreeks over te laden van het ene schip naar het andere. Om de overslagdiensten in de toekomst verder uit te breiden is een 5de LNG opslagtank in aanbouw. Die zal vanaf 2019 als buffer kunnen worden gebruikt tussen de los- en laadverrichtingen. Met ook overslagdiensten in het aanbod zal de terminal een complete waaier diensten aanbieden voor zowel conventionele LNG-volumes als kleinschalig LNG (bunkeren van schepen en laden van tankwagens). 

Deelnemen aan het onderschrijvingsvensterTerug naar overzicht

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.