Bezoeken aan onze infrastructuur

Fluxys organiseert regelmatig groepsbezoeken voor zijn klanten, vakmensen uit de gas- en energiesector, overheidsdiensten en buurtbewoners.

Bezoekaanvraag

> Bezoek aan de LNG-terminal in Zeebrugge

Bezoek aan de ondergrondse opslaginstallaties voor aardgas in Loenhout 


Woont u in de buurt van de LNG-terminal in Zeebrugge?

Als u in de buurt van de LNG-terminal woont, stellen we u voor deel te nemen aan onze bezoeken speciaal voor buurtbewoners.

Neem contact met ons op voor meer informatie: visits@fluxys.com

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.