Infrastructuur in de zone Zeebrugge

Op 30 jaar tijd heeft Fluxys de zonee Zeebrugge doen uitgroeien tot een hoeksteen van zijn gasvervoersnet én van het Noordwest-Europese gassysteem. In Zeebrugge komt vloeibaar gas aan per schip en kruisen vervoersassen elkaar om grensoverschrijdende gasstromen mogelijk te maken: gasstromen langs de oost/west-as vanuit het oosten tot in het Verenigd Koninkrijk, gasstromen langs de noord/zuid-as vanuit Noorwegen en gasstromen vanuit Frankrijk.


>>  Over de LNG-terminal
>>  Over de Interconnector-terminal
>> Over de Zeepipe-terminal
>>
Over de verbinding tussen de zones Duinkerke en Zeebrugge

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.