De drukreduceerstations in het Belgische net

De drukreduceerstations in het Belgische net

Druk verlagen: circa 200 drukreduceerstations

Fluxys exploiteert in België circa 200 drukreduceerstations die de schakels vormen tussen de hogedrukleidingen en de leidingen op lagere druk.

In een drukreduceerstation kan aardgas ook worden geodoriseerd. Op zich is aardgas eerder een reukloos gas en door er een geurstof aan toe te voegen is het gas waarneembaar als er zich een lek voordoet.

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.