1000 mannen en vrouwen aan de slag in België bij Fluxys

1.000 mannen en vrouwen aan de slag in België bij Fluxys

Verspreid over heel België

Van onze medewerkers werkt ongeveer de helft op de hoofdzetel in Brussel. De andere helft is actief in de regionale exploitatiesectoren, het interventiecentrum, de LNG-terminal, de opslaginstallaties en de compressiestations.

Als operator van het aardgasvervoersnet in België is veiligheid onze eerste opdracht en de rode draad doorheen al onze activiteiten. Meer dan de helft van onze medewerkers staan in voor de aanleg van veilige installaties en de veilige exploitatie ervan.

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.