Onafhankelijk beheerder van de aardgasvervoersinfrastructuur in België

Europa heeft LNG nodig: markttest voor bijkomende capaciteit op de LNG-terminal in Zeebrugge

2015-05-28

Vandaag lanceert Fluxys LNG een markttest om de interesse voor bijkomende capaciteit op de LNG-terminal in Zeebrugge te evalueren. Ons LNG‑team heet geïnteresseerde partijen van harte welkom op de stand van Fluxys tijdens de World Gas Conference in Parijs om de verschillende ontwikkelingsmogelijkheden op de terminal te overlopen.

Lees meer ...

Tussentijdse verklaring

2015-05-12

Toelichting bij de markante feiten sedert 1 januari 2015 en de impact ervan op de financiële toestand van Fluxys Belgium.

  • Omzet voor het eerste kwartaal: € 123,3 miljoen
  • Voor € 36,1 miljoen investeringen in januari – maart 2015

Lees meer ...

Koolstofneutrale gasvoorziening in 2050: ONTRAS sluit zich aan bij het Green Gas Initiative

2015-04-23

Dublin, 23 april 2015 - Vandaag op de 13e  jaarlijkse conferentie van Gas Infrastructure Europe (GIE) verwelkomden de gasinfrastructuurbedrijven Energinet.dk (Denemarken), Fluxys Belgium (België), Gasunie (Nederland), Gaznat (Zwitserland), GRTgaz (Frankrijk) en Swedegas (Zweden) de Duitse operator ONTRAS Gastransport als lid van hun Green Gas Initiative om tegen 2050 tot een koolstofneutrale gasvoorziening te komen.

Lees meer ...

Vragen over onze infrastructuur?

Voor alle vragen over onze infrastructuur: gebruik dit formulier.

 

Noodnummers

Verwittig ons bij een ongeval met of in de nabijheid van een aardgasvervoersinstallatie:

0800 90 102
of 02 282 70 03

Meer info 

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.