Werken in het vooruitzicht?
Eigenaars & exploitanten van terreinen
Notarissen
Gemeenten en administraties
Aangesloten bedrijven
Operationele gegevens
Klanten
Leveranciers

Onafhankelijk beheerder van de aardgasvervoersinfrastructuur in België

Aardgasvervoersnetbeheerders uit de Zuid-Noord Corridor-Regio publiceren hun Regionaal Investeringsplan voor aardgas 2014 2023

2014-08-01

De aardgasvervoersnetbeheerders uit de Zuid-Noord Corridor-Regio hebben vandaag de tweede editie uitgebracht van hun Regionaal Investeringsplan voor aardgas (ZNC GRIP 2014-2023), in lijn met art. 12(1) van Verordening (EG) Nr. 715/2009. ZNC GRIP geeft een bijgewerkt en gedetailleerd overzicht van de gashubs in de regio en van de bestaande en geplande regionale infrastructuur. Het plan evalueert ook vraag, aanbod en capaciteitsontwikkeling en identificeert huidige en toekomstige investeringsnoden in de ZNC-Regio. De regio omvat 5 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland) en 9 Aardgasvervoersnetbeheerders (Fluxys Belgium nv, GRTgaz, Fluxys Tenp GmbH, terranets bw GmbH en Open Grid Europe GmbH, Snam Rete Gas S.p.A. en Infrastrutture Transporto Gas S.p.A., Swissgas en FluxSwiss Sagl).

Lees meer ...

Na overleg met Fluxys Belgium en Fluxys LNG legt de CREG ontwerp van nieuwe tariefmethodologie voor gasinfrastructuur vast

2014-06-19

Na constructief overleg met Fluxys Belgium en Fluxys LNG heeft de CREG een ontwerp van nieuwe tariefmethodologie vastgelegd voor de transport-, opslag- en LNG-terminallingactiviteiten en dit met ingang van de volgende regulatoire periode 2016-2019. Doel is om zowel de markt als infrastructuurbeheerders continuïteit en een stabiel tarifair kader te bieden.

Lees meer ...

Werken elektronisch melden via KLIM

> Meer over KLIM
> Link naar KLIM 

 

Vragen over onze infrastructuur?

Voor alle vragen over onze infrastructuur: gebruik dit formulier.

 

Noodnummers

Verwittig ons bij een ongeval met of in de nabijheid van een aardgasvervoersinstallatie:

0800 90 102
of 02 282 70 03

Meer info 

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.