Werken in het vooruitzicht?
Eigenaars & exploitanten van terreinen
Notarissen
Gemeenten en administraties
Aangesloten bedrijven
Operationele gegevens
Klanten
Leveranciers

Onafhankelijk beheerder van de aardgasvervoersinfrastructuur in België

LNG voor vrachtwagens: Fluxys en Mattheeuws Eric Transport openen eerste LNG-tankstation in Veurne

2014-10-16

Vandaag is een belangrijke stap genomen om LNG op de kaart te zetten als alternatieve brandstof voor vrachtwagens in België: Mattheeuws Eric Transport en Fluxys, het moederbedrijf van Fluxys Belgium, hebben officieel hun LNG-tankstation geopend op de terreinen van de transporteur in Veurne.

Lees meer ...

Laaddiensten voor LNG-tankwagens: onderschrijvingsvenster van 8 tot 29 oktober 2014

2014-09-30

De laadactiviteit voor LNG-tankwagens op de LNG-terminal in Zeebrugge is de afgelopen jaren fors gegroeid en Fluxys heeft zijn dienstenaanbod vernieuwd om de beschikbaarheid en flexibiliteit ervan te verhogen. Het huidige onderschrijvingsvenster biedt klanten de mogelijkheid om de laadslots te boeken die ze van 2015 tot en met 2024 willen gebruiken.

Lees meer ...

Ontmijning en archeologie in de Westhoek

2014-09-25

In de provincie West-Vlaanderen zijn ontmijners aan de slag om langs het tracé van onze toekomstige aardgasleiding tussen Alveringem en Maldegem de bodem te saneren van oorlogsresten. Op die manier kunnen in het begin van volgend jaar de werken voor de aanleg van de leiding in alle veiligheid starten.

Lees meer ...

Werken elektronisch melden via KLIM

> Meer over KLIM
> Link naar KLIM 

 

Vragen over onze infrastructuur?

Voor alle vragen over onze infrastructuur: gebruik dit formulier.

 

Noodnummers

Verwittig ons bij een ongeval met of in de nabijheid van een aardgasvervoersinstallatie:

0800 90 102
of 02 282 70 03

Meer info 

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.