Werken in het vooruitzicht?
Eigenaars & exploitanten van terreinen
Notarissen
Gemeenten en administraties
Aangesloten bedrijven
Operationele gegevens
Klanten
Leveranciers

Onafhankelijk beheerder van de aardgasvervoersinfrastructuur in België

Een eengemaakte en geïntegreerde Belgisch-Luxemburgse gasmarkt: marktbevraging

2015-02-03

Fluxys Belgium heeft een marktbevraging gelanceerd over de regulatoire documenten over vervoers- en balanceringsdiensten, in het kader van hun gezamenlijk project om hun twee nationale markten te integreren tegen 1 oktober 2015. Dat initiatief past in de wens van de Europese Unie om een Europese gasmarkt zonder grenzen te creëren en zal de eerste marktintegratie worden tussen twee lidstaten.

Lees meer ...

Fluxys bekroond als gasopslagbeheerder van het jaar

2015-01-29

Op de European Gas Conference in Wenen kreeg Fluxys, het moederbedrijf van Fluxys Belgium, de prijs van ‘Gasopslagbeheerder van het jaar'. De prijs wordt uitgereikt om de creativiteit te belonen die we hebben getoond bij de verkoop van het volledige opslagvolume vorig jaar.

Lees meer ...

LNG-terminal Zeebrugge: open season voor overslagdiensten van 27 januari tot 26 februari

2015-01-27

Vandaag lanceert Fluxys LNG een open season om te peilen naar de marktinteresse voor langetermijncapaciteit op de LNG-terminal van Zeebrugge: het aanbod betreft 214 overslag-aanmeerrechten per jaar en overslag-opslagcapaciteit van 180.000 m³. Om die diensten te kunnen aanbieden zullen bijkomende investeringen nodig zijn in de terminal, onder meer in extra LNG-opslagcapaciteit.

Lees meer ...

Werken elektronisch melden via KLIM

> Meer over KLIM
> Link naar KLIM 

 

Vragen over onze infrastructuur?

Voor alle vragen over onze infrastructuur: gebruik dit formulier.

 

Noodnummers

Verwittig ons bij een ongeval met of in de nabijheid van een aardgasvervoersinstallatie:

0800 90 102
of 02 282 70 03

Meer info 

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.