Werken in het vooruitzicht?
Eigenaars & exploitanten van terreinen
Notarissen
Gemeenten en administraties
Aangesloten bedrijven
Operationele gegevens
Klanten
Leveranciers

Onafhankelijk beheerder van de aardgasvervoersinfrastructuur in België

Na overleg met Fluxys Belgium en Fluxys LNG legt de CREG ontwerp van nieuwe tariefmethodologie voor gasinfrastructuur vast

2014-06-19

Na constructief overleg met Fluxys Belgium en Fluxys LNG heeft de CREG een ontwerp van nieuwe tariefmethodologie vastgelegd voor de transport-, opslag- en LNG-terminallingactiviteiten en dit met ingang van de volgende regulatoire periode 2016-2019. Doel is om zowel de markt als infrastructuurbeheerders continuïteit en een stabiel tarifair kader te bieden.

Lees meer ...

Ellezelles: leiding weer in orde

2014-06-14

Werken voor de aanleg van een fiets- en wandelroute deden gisteren in het begin van de namiddag een lek ontstaan op de infrastructuur van Fluxys in de Rue Mont in Ellezelles. In samenspraak met de hulpdiensten hebben de ploegen van Fluxys alles in het werk gesteld om tegelijk het leidingdeel waar het lek zich voordeed af te koppelen en de regio te blijven voorzien van aardgas. Begin van de avond is het lek stopgezet. Even voor 20 uur werd de veiligheidsperimeter opgeheven en konden de buurtbewoners die waren geëvacueerd weer naar hun huis terugkeren. Omstreeks 6 uur vanmorgen hebben de ploegen van Fluxys de herstelwerkzaamheden afgerond en het leidingdeel weer in gebruik genomen.

 

Lees meer ...

Werken elektronisch melden via KLIM

> Meer over KLIM
> Link naar KLIM 

 

Vragen over onze infrastructuur?

Voor alle vragen over onze infrastructuur: gebruik dit formulier.

 

Noodnummers

Verwittig ons bij een ongeval met of in de nabijheid van een aardgasvervoersinstallatie:

0800 90 102
of 02 282 70 03

Meer info 

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.